Last update:
April 22, 2021, 10:27

Historiek

De naam B.E.ST electronics duidt niet alleen naar ons streven naar perfectie en om de beste te zijn op de elektro-technische markt, maar ook op het ontstaan van onze zaak: B.E.ST staat voor de afkorting van de voornamen van 3 schoolmakkers:

B -> Benny E-> Erwin ST-> Steven
     

Op 1 september 1987 gaat een nieuwe wereld open voor 3 eerstejaars studenten middelbaar onderwijs, weg uit de veilige omgeving van de lagere school starten ze aan hun technische opleiding, in een totaal nieuwe omgeving merken ze al snel dat er tussen hun dezelfde interesse is en er ontstaat een spontane vriendschap.

Na het behalen van hun hoger technisch diploma in de richting elektronica gaat ieder zijn eigen weg om verder te studeren, maar de vriendschappelijke contacten blijven.

Na het beëindigen van de hogere studies (graduaatsdiploma’s) in de richtingen elektronica, industriële automatisering en telecommunicatie worden de koppen terug bij elkaar gestoken en worden er al plannen gesmeed om samen een zaak op te starten.

Na nog enkele jaren werkervaring is het dan zover, op 30 oktober 1999 is B.E.ST electronics een feit en lopen de eerste opdrachten binnen.

Ondertussen is B.E.ST electronics uitgegroeid tot een zaak met meerdere filialen.

  

 

ACTIES

Speciale acties voor nieuwbouwprojecten en zelfbouwers !!!

 

VACATURES

 

 

Best Electronics, Domotica, woningautomatisatie, EIB